Onye na-eduzi ọkpọkọ igwe na-emepụta & onye na-ebubata na China |

1 "na 1 1/4" ọkpọkọ nchara enweghị nkebi zigara Pakistan

Mbupu 1" na 1 1/4" na nso nso anchara ojii enweghị nkebina Pakistan bụ ihe atụ ọzọ nke ike ụlọ ọrụ imezu iwu na ibuga ngwaahịa n'oge.A na-eji ọkpọkọ eme ihe n'ụdị dị iche iche, site na owuwu ruo n'ịchọ mmanụ na gas.

Na Pakistan, ọchịchọ maka ịdị mma dị elublack carbon ígwè ọkpọkọna-abawanye, na Cangzhou Botop nọ n'ọnọdụ nke ọma iji gboo ihe a chọrọ.Aha ụlọ ọrụ ahụ maka ịdị mma na ntụkwasị obi emeela ka ọ bụrụ nhọrọ a ma ama n'etiti ndị ahịa na Pakistan na mba ndị ọzọ na mpaghara ahụ.

Maka ndị ahịa nọ na Pakistan ndị na-achọ ndị na-ebubata ihe a pụrụ ịdabere na yanwa enweghị nkebi ígwè ọkpọkọ na tube, Cangzhou Botop bụ nhọrọ magburu onwe ya.Nkwenye nke ụlọ ọrụ ahụ maka ịdị mma, nnyefe n'oge, na ọrụ ndị ahịa na-eme ka ọ bụrụ onye ndu na ụlọ ọrụ ahụ.

Na mmechi, Cangzhou Botop bụ ụlọ ọrụ mbupụ mba ụwa nke Hebei Allland Steel Pipe Group nke na-ebuba ọkpọkọ nchara enweghị nkebi.Ụlọ ọrụ ahụ zigara iwu nke 1" na 1 1/4"enweghị nkebi ígwè ọkpọkọ asm a53na Pakistan, na-akọwapụta nkwa ya n'iwepụta ngwaahịa dị elu n'oge.Dị ka Pakistan chọrọcarbon enweghị nkebiọkpọkọ ígwè na-aga n'ihu na-eto eto, Cangzhou Botop dị mma maka ịnye ngwaahịa na ọrụ omenala.

api 5l enweghị nkebi ígwè ọkpọkọ
api 5l pipeline enweghị nkebi

Oge nzipu: Jun-05-2023

  • Nke gara aga:
  • Osote: