Ledende produsent og leverandør av stålrør i Kina |

API 5L PSL1 klasse B SSAW stålrør sendt til Australia

Vi er forpliktet til å gi solid støtte til prosjektet ditt, med produktkvalitet og kundeservice som vårt konstante løfte.

I juni 2024 fullførte vi en forsendelse av API 5L PSL1 Grade B Spiral Welded Steel Pipe (SSAW) til Australia.

For det første blir disse spiralsveisede stålrørene grundig og omhyggelig inspisert for å sikre at deres dimensjoner og egenskaper fullt ut samsvarer med de relevante kravene tilAPI 5L PSL1 klasse B.

API 5L PSL1 Grade B SSAW stålrør eksternt epoksy sinkrikt belegg

Etter å ha bestått inspeksjonen, sendes røret til malingsverkstedet for neste trinn.Den ytre overflaten av stålrøret må belegges med et epoksy sinkrikt belegg på minst 80 um.Før belegningsproduksjonen renses overflaten av stålrøret for urenheter og flyterust ved bruk av en kuleblåseprosess, og dybden på ankerkornet kontrolleres mellom 50 -100 um for å sikre at det endelige belegget kan festes godt til overflaten av stålrøret.

Venter på at belegget skal herde helt, utseendet til belegget er glatt og flatt uten noen defekter.Mål tykkelsen på belegget, resultatet viser at tykkelsen er over 100 um, noe som overstiger kundens krav til beleggtykkelse.Stålrøret er utvendig bundet med et slagtau for å minimere skade på belegget under forsendelse og transport.

API 5L PSL1 klasse B SSAW stålrør Epoksy sink rik belegg Tykkelse Inspeksjon (1)
API 5L PSL1 klasse B SSAW stålrør Epoksy sink rik belegg Tykkelse Inspeksjon (3)

Størrelsene på denne delen av stålrør varierer fra 762 mm til 1570 mm.Ved å optimalisere bruken av plass i containeren og sette det store røret inne i det lille røret, hjalp vi kunden med å spare antall containere som ble brukt, redusere transportkostnadene og forbedre kundens generelle effektivitet.

Under forsendelsesprosessen arrangerte og overvåket vårt profesjonelle team nøye hvert trinn i prosessen for å sikre at belegg og rør ikke ble skadet og at spesifikasjonsmengdene var i tråd med det definerte programmet.

Vedlagt nedenfor er et bilde av overvåket lasterekord for en av bilene.

Bilder av API 5L PSL1 Grade B SSAW stålrørforsendelser (4)
Bilder av API 5L PSL1 Grade B SSAW stålrørforsendelser (3)
Bilder av API 5L PSL1 Grade B SSAW stålrørforsendelser (2)
Bilder av API 5L PSL1 Grade B SSAW stålrørforsendelser (1)

Siden etableringen i 2014 har Botop Steel blitt en ledende leverandør av karbonstålrør i Nord-Kina, kjent for utmerket service, høykvalitetsprodukter og omfattende løsninger.

Selskapet tilbyr en rekke karbonstålrør og relaterte produkter, inkludert sømløse, ERW, LSAW og SSAW stålrør, samt et komplett utvalg av rørfittings og flenser.Spesialproduktene inkluderer også høyverdige legeringer og austenittisk rustfritt stål, skreddersydd for å møte kravene til ulike rørledningsprosjekter.

Vi vil fortsette å være forpliktet til å levere stålrørprodukter av de høyeste standarder og til å møte de varierte behovene til våre globale kunder gjennom kontinuerlig teknologisk innovasjon og kvalitetsforbedring.Vi ser frem til å fortsette å jobbe med deg på fremtidige prosjekter for å realisere mer suksess sammen.


Innleggstid: Jul-08-2024

  • Tidligere:
  • Neste: